Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
typou_55%

Τύπου 55%

Αλεύρι Κατ Π από μαλακό σιτάρι

ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ

Αλεύρι από μαλακά σιτάρια πολυτελείας

ΔΥΝΑΤΑ ΣΗΜΕΙΑ

  • Υψηλή απόδοση
  • Ιδανικό για παρασκευάσματα αρτοποιίας και ζαχαροπλαστικής
  • Κατάλληλο για πρόσμιξη με άλλα άλευρα
  • Ιδανικό για μεγάλη μηχανική καταπόνηση

ΟΦΕΛΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΑ

  • Πολύ καλή απόδοση λόγω απορροφητικότητας
  • Πολύ μεγάλη διόγκωση
  • Διατηρησιμότητα τελικών προϊόντων

ΠΑΡΑΓΟΜΕΝΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ

  1. Λευκό ψωμί φόρμας
  2. Γαλλική μπαγκέτα
  3. Ψωμί γαλλικού τύπου
  4. Λευκό τοστ
  5. Μπαγκέτα
  6. Ψωμάκια κάιζερ
  7. Μπριός
  8. Μπρέτσελ
  9. Μαργαρίτα
  10. Λουκουμάδες
  11. Βιεννέζικα
  12. Κουρού
  13. Κρουασίνια
  14. Στρούντελ
  15. Μαλακό ψωμί για σάντουιτς
  16. Λαμπροκουλούρα
  17. Κριτσίνια
  18. Τοστ
  19. Χάμπουργκερ rolls
  20. Χριστόψωμο
  21. Κρέπες
  22. Φρυγανιά
  23. Μπατόν σαλέ