Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
extra_zimoto

Extra Ζυμωτό

Αλεύρι από σκληρό σιτάρι ενισχυμένο με προζύμι σίκαλης και βυνάλευρο

ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ

Αλεύρι μέτριας κοκκοποίησης από σκληρά σιτάρια, ενισχυμένο με αποξηραμένο προζύμι σίκαλης και βυνάλευρο

ΔΥΝΑΤΑ ΣΗΜΕΙΑ

  • Έξτρα προζυμένιο αποτέλεσμα, χωρίς έξτρα κόπο
  • Κατάλληλο για πρόσμιξη με όλα τα άλευρα
  • Μοναδικότητα στην ποικιλία εφαρμογών του
  • Πρόσμιξη με άλλα άλευρα για παραγωγή ευρωπαϊκών προζυμένιων ψωμιών

ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ

Απορροφητικότητα

μεγάλη

Διόγκωση

κανονική

Κοκκοποίηση

μέτρια

ΟΦΕΛΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΑ

  • Εξοικονόμηση κόστους λόγω απορροφητικότητας
  • Σύντομος χρόνος παραγωγής προζυμένιου ψωμιού
  • Διατηρησιμότητα τελικών προϊόντων
  • Ιδιαίτερη εμφάνιση τελικών προϊόντων
  • Σταθερή ποιότητα προζυμένιου ψωμιού
  • Μοναδικό άρωμα, γεύση και υφή τελικών προϊόντων

ΠΑΡΑΓΟΜΕΝΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ

  1. Χωριάτικο προζυμένιο ψωμί
  2. Θήβας βαρύ προζυμένιο
  3. Ολικής άλεσης με προζύμι