Εκτέλεση
- Ζυμώνουμε όλα τα υλικά μαζί για 4' στη 1η ταχύτητα και 3' στη 2η ταχύτητα.
- Αφήνουμε τη ζύμη να ξεκουραστεί για 25' και στη συνέχεια ζυμώνουμε για 4' στη 2η ταχύτητα.
- Ξεκουράζουμε για 10' και κόβουμε και πλάθουμε σε καρβέλι.
- Ξεκουράζουμε 10', πατάμε και ανοίγουμε με τον πλάστη στο επιθυμητό μέγεθος.
- Στη συνέχεια, από την ίδια ζύμη κόβουμε κορδόνι για να φτιάξουμε τον σταυρό.
- Περνάμε με αυγόνερο και σουσάμι.
- Στοφάρουμε για 40-50' και φουρνίζουμε για 50' με πολλούς ατμούς στους 205°C.